Steun ons

Steun onze activiteiten en word donateur

Stichting Het Huis van Bartels is een organisatie, bestaande uit een groep van samenwerkende vrijwilligers, die zich inzetten voor de bevordering van de sociale binding in de wijk Liendert-Rustenburg-Schuilenburg te Amersfoort en de natuur in de leefomgeving. Het wil een groen-sociaal ontmoetingsplek zijn voor jong én oud om te praten, samen te werken, aan creatieve activiteiten mee te doen, te leren of gewoon om te genieten van de natuur.

Met het organiseren van diverse activiteiten, evenementen en projecten willen we jong en oud met elkaar verbinden. Daarbij ontstaat een natuurlijke interactie tussen beiden en resulteert in een win-win situatie. We werken vanuit de overtuiging dat een groene ruimte inspirerend werkt en de gezondheid en het welzijn van mensen bevordert.

Stichting Het Huis van Bartels heeft in 2015 een ANBI status aangevraagd. Een ANBI status heeft als voordeel dat organisaties en particulieren hun giften af kunnen trekken van de belasting en de stichting wordt gevrijwaard van het betalen van belasting over giften en schenkingen.

Aanmeldformulier voor Donateurs

Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden om donateur van Stichting Het Huis van Bartels te worden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]